Anlık Bildirim

Yeni Game of Thrones dizisi House Of The Dragon'dan ilk görüntüler paylaşıldı

Geçtiğimiz yıl duyurulan ve geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan yeni Game of Thrones dizisinden ilk set görüntüleri paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Yeni Game of Thrones dizisi House Of The Dragon'dan ilk görüntüler paylaşıldı Tam Boyutta Gör

2010'lu yılların en popüler dizilerinden biri olan Game of Thrones'un bildiğiniz gibi spin-off bir dizisi geliyor. House of The Dragon isimli dizinin çekimleri daha önce de açıklandığı gibi birkaç gün önce başladı.

Çekimlerin başlamasının ardından da setten ilk görüntüler paylaşıldı. Paylaşılan görsellerde başarılı oyuncu Matt Smith'i ve Emma D'Arcy'i sahilde konuşurken görüyoruz. İkisinin de alışık olduğumuz Targaryen görüntüsünde olduğunu söyleyebiliriz.

House of the Dragon, isminden de anlayabileceğiniz üzere Targaryen hanedanlığını anlatacak. Game of Thrones'dan 300 yıl öncesinde geçecek ve 10 bölümden oluşacak. 2022 yılında yayınlanması bekleniyor. Diziyi ise daha önce Game of Thrones ve Altered Carbon dizilerinde yönetmenlik yapmış olan Miguel Sapochnik yönetecek. Dizinin senaristi ise Ryan J. Condal olacak.

Dizinin müziklerini başarılı besteci Ramin Djawadi üstlenecek. Oyuncu kadrosunda iseMatt Smith (Daemon Targaryen), Paddy Considine (Viserys Targaryen), Olivia Cooke (Alicent Hightower) ve Emma D'Arcy (Rhaenyra Targaryen) gibi isimler yer alacak. Bahsi geçen görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
33723 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, house of the dragon ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim