Anlık Bildirim

Realme Buds Air'in özellikleri ve fiyatı belli oldu

Realme ilk gerçek kablosuz kulaklığını önümüzdeki hafta tanıtmaya hazırlanıyor. Buds Air olarak adlandırılan cihazın özellikleri ve fiyat etiketi ortaya çıktı.

Realme Buds Air'in özellikleri ve fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör

Realme, 17 Aralık'ta ilk gerçek kablosuz kulaklığını tanıtmaya hazırlanıyor. Buds Air olarak adlandırılan cihaz hakkında daha önce bazı bilgiler internete sızdırılmıştı. Şimdi ise çok daha fazla detay ortaya çıktı.

Bluetooth 5.0 desteğine sahip olacak Realme Buds Air, gücünü R1 yonga setinden alacak. Ayrıca telefon görüşmeleri yaparken ortamdaki gürültüyü azaltmak için çift mikrofonlu ENC (çevresel gürültü engelleme) teknolojisi ile geleceğini belirtelim.

Realme Buds Air'in özellikleri ve fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi de belli oldu

Kulaklıklarda 12 mm'lik sürücü ve dokunmatik kontrol seçenekleri yer alacak. Ayrıca düşük gecikmeli oyun modu ve kablosuz şarj desteğinden de bahsediliyor. Şarj kutusunda microUSB yerine USB-Type C portu bulunacak.

Realme Buds Air'in özellikleri ve fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör

Realme Buds Air'ın 17 saatlik pil ömrü sunacağı söyleniyor. Kablosuz kulaklık siyah, beyaz ve sarı renk seçenekleri ile satışa sunulacak. Fiyat etiketi ise 70 dolar olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim