Anlık Bildirim

Realme'nin ilk monitörü ortaya çıktı: İşte resmi görüntüleri

Realme markası monitör pazarına adım atmaya hazırlanıyor. Çinli markanın önümüzdeki günlerde tanıtımını yapacağı ilk modelin resmi görüntüleri ve bazı özellikleri paylaşıldı.

Realme'nin ilk monitörü ortaya çıktı: İşte resmi görüntüleri Tam Boyutta Gör

Realme çok yakında yeni Watch 3 akıllı saatini tanıtacak. Çinli marka aynı gün ilk monitörünü de duyurmaya hazırlanıyor. Lansmana çok az bir süre kala cihazın tasarımını ve bazı teknik özelliklerini açığa çıkaran resmi görseller yayınlandı.

Realme'nin ilk monitörü Flat Monitor olarak adlandırılacak. Gelen bilgiler Full HD çözünürlük sunan 23.8 inç boyutunda bir ekrana sahip olacağı yönünde. Şirket 75 Hz'lik bir yenileme hızı ve 8 milisaniyelik bir tepki süresi vaat ediyor.

Realme'nin ilk monitörü ortaya çıktı: İşte resmi görüntüleri Tam Boyutta Gör

Ultra ince ekran çerçeveleri

Tanıtım görsellerinden biri monitörün sadece 6.9 ??mm kalınlığında olduğunu gösteriyor. Ayrıca ekran çerçevelerinin son derece ince olduğunu söyleyebiliriz. Cihazda USB Type-C, HDMI ve VGA bağlantı noktaları yer alacak. Dahili hoparlör içerip içermediği ise belli değil.

Realme'nin ilk monitörü ortaya çıktı: İşte resmi görüntüleri Tam Boyutta Gör

Realme Flat Monitor'ün 26 Temmuz'da tanıtılması planlanıyor. Şirket yeni Watch 3 akıllı saatine ek olarak başka yeni ürünler de duyurabilir. Geçtiğimiz günlerde, şarj kutusunun üzerinde şarj seviyesini gösteren küçük bir ekran olan kablosuz kulaklık modeli sızdırılmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim