Anlık Bildirim

Realme V25 satışa sunulmadan Geekbench'te göründü

Realme'nin orta segment modeli Realme V25, piyasaya sürülmeden önce Geekbench testlerine girdi. İşte Realme V25'in bazı özellikleri ve Geekbench test sonuçları. 

Realme V25 satışa sunulmadan Geekbench'te göründü Tam Boyutta Gör

Realme'nin yeni orta segment modeli Realme V25 yakına geliyor. Şimdilik 3 Mart'ta Çin'de satışa sunulacak olan Realme V25 piyasaya çıkmasına sayılı günler kala Geekbench'te göründü. İşte bazı özelliklerini ortaya döken Realme V25'in bilinen tüm özellikleri

Realme V25 Geekbench'te!

Realme yeni orta düzey modeli V25'i 3 Mart'ta Çin'de satışa sunacak. İddialara göre daha sonra farklı ülkelerde de satılacak olan Realme V25 şimdilik bazı özellikleri ile karşımızda. Gelen sızıntılara göre 6,6 inç büyüklüğünde LCD bir ekranla gelecek olan V25, bu ekranda 120Hz yenileme hızı ve Full HD+ kalitesinde görüntüler sunacak.

Android 12 tabanlı Realme UI 3.0 işletim sistemi ile çalışan Realme V25, 5000mAh'lik bir bataryaya sahip. Bu bataryada 33W hızlı şarj desteği sunan cihaz, USB-C girişi ile şarj oluyor.  Performansını Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 695 yonga setinden alan Realme V25, bu işlemciyi 6GB, 8GB ve 12GB RAM bellekleri ile destekliyor.

Realme V25 satışa sunulmadan Geekbench'te göründü

Geekbench testlerine 12GB'lık versiyon ile giren Realme V25, bu işlemci ve RAM bellek ile tek çekirdek testinden 687 puan, çoklu çekirdek testinden ise 2038 puan alıyor. Yani cihaz orta segmentin hakkını veren bir model olmuş diyebiliriz. Ek olarak 12GB RAM bellek sunması da epey ilgi çekici.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim