Anlık Bildirim

Realme, Watch S Pro akıllı saat modelinin özelliklerini resmi sitesinden açıkladı

Çinli teknoloji şirketi Realme'nin önümüzdeki hafta tanıtılacak olan Watch S Pro akıllı saat modelinin özellikleri, şirketin resmi sitesinde yayınlandı.

Realme, Watch S Pro akıllı saat modelinin özelliklerini resmi sitesinden açıkladı Tam Boyutta Gör

Realme, 23 Aralık'ta akıllı saat modelleri olan Watch S, Watch S Pro ve Watch S Master Edition'ı tanıtmaya hazırlanırken, şirketin resmi web sitesinde Watch S Pro modelinin ayrıntılı teknik özellikleri paylaşıldı bile.

Sayfadaki bilgilere göre Watch S Pro akıllı saat, 454 × 454 piksel çözünürlüğe, 450 nit parlaklığa ve 100.000:1 kontrast oranına sahip 1.39 inç AMOLED dokunmatik ekrana sahip olacak. Yuvarlak ve paslanmaz çelikten yapılan kasanın 50 m'ye kadar su geçirmezlik özelliği olduğu belirtilmiş.

Realme, Watch S Pro akıllı saat modelinin özelliklerini resmi sitesinden açıkladı Tam Boyutta Gör

Fiyatı henüz belli değil

Ayrıca cihaz, 14 güne kadar pil ömrü sağlayan çift çekirdekli işlemci ve  420 mAh pil ile donatılmış. Akıllı saatin tam olarak şarj olma süresinin ise 2 saat olduğuna dikkat çekiliyor.

Bunlara ek olarak Watch S Pro'nun diğer özellikleri arasında, GPS, 100'den fazla kadran çeşidi ve yüzme, yoga, koşu ve bisiklet gibi 15 spor modunun yer aldığını da belirtelim. Akıllı saat ayrıca kalp atış hızı ve kandaki oksijen seviyesini izleyebilme gibi özelliklere de sahip. Cihazın hangi fiyat etiketine sahip olacağı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim