Anlık Bildirim

Netflix'in en çok izlenen filmi Red Notice'in 2. ve 3. filmi duyuruldu

Başrollerinde son dönemin popüler isimlerinin olduğu yeni Netflix filmi Red Notice'in ikinci ve üçüncü filmi duyuruldu. Çekimler arka arkaya yapılacak.                

Red Notice'in 2. ve 3. filmi duyuruldu Tam Boyutta Gör

Netflix'in popülerleşmesi ile birlikte bildiğiniz gibi bütçeside arttı ve birbirinden popüler oyuncuların tek bir filmde yer aldığı filmler yayınlanmaya başladı. Bu filmlerden biri de şüphesiz Red Notice. Geçtiğimiz saatlerde de Red Notice ile ilgili bir haber geldi.

Red Notice 2 ve 3 Geliyor

Geçtiğimiz günlerde Deadline'ın yaptığı habere göre Netflix, Red Notice filminin ikinci ve üçüncü filmi için yeşil ışık yaktı ve yapım aşaması 2023 yılının başında başlayacak. Devam filmlerinin çekimleri arka arkaya yapılacak. Film ile ilgili açıklanan ilk planlar Dwayne Johnson, Gal Gadot ve Ryan Reynolds'ın bu filmlerde geri dönmesi ancak Ocean's 11 tarzı birkaç yeni yıldızın da filmde olması yönünde.

Red Notice her ne kadar istatistiksel anlamda başarılı olsa da ne yazık ki eleştirmenler tarafından çok da beğenilen bir film olmadı. Birçok izleyici de filmi bir hayli eleştirdi. Umuyoruz devam filminde daha kaliteli yapımlar bizleri bekliyordur. Şu anda ilk filmi Netflix'te bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
5 Kişi Okuyor (0 Üye, 5 Misafir) 5 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22196 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
red notice, netflix ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim