Anlık Bildirim

Reddit de TikTok benzeri kısa videolar özelliği sunmaya başladı

Reddit, son zamanların popüler özelliği olan kısa biçimli videoları kendi platformuna dahil ediyor. iOS cihazlarda kullanıma sunulan yeni özellik, TikTok'la benzer bir görünüm sunuyor.

Reddit, TikTok benzeri kısa videolar sunmaya başladı

Kısa biçimli video platformu TikTok'un yakalamış olduğu başarı, diğer sosyal medya uygulamaları tarafından da takip ediliyor. Instagram Reels, Snapchat Spotlight ve YouTube Shorts gibi girişimlerin ardından Reddit de platforma TikTok benzeri kısa biçimli video özelliği ekliyor.

Şu an için yalnızca iOS cihazlarda mevcut

TechCrunch aracılığıyla Reddit, kullanıcıların uygulamanın arama çubuğunun sağ tarafına yerleştirilmiş bir düğme üzerinden erişebilecekleri TikTok benzeri bir yapıya sahip video bölümünün platforma dahil edildiğini duyurdu.

Reddit, TikTok benzeri kısa videolar sunmaya başladı

Yeni özelliğe bakıldığında videoyu paylaşan kullanıcı ve video açıklaması ekranın alt kısımda yer alacakken sağ kısımda ise videoya olumlu ya da olumsuz oy verilebilecek düğmeler, yorumlar kısmı, ödül düğmesi ve videoyu paylaşabileceğiniz bölüm bulunacak. Kullanıcılar, ekranda yukarı ve aşağı kaydırma hareketi ile videoları değiştirebilecek.

Reddit'ten yapılan açıklamada şirketin video ekibinin misyonunun, topluluğu video aracılığıyla bir araya getirmek olduğu belirtilerek: "Geçen yıl boyunca hedefimiz, birleşik bir video oynatıcı oluşturmak ve oynatıcı arayüzünü, kullanıcıların (yeni ve eski) bir uygulama içi video oynatıcı söz konusu olduğunda beklentilerini karşılayacak şekilde yeniden tasarlamaktı." ifadelerine yer verildi.

Özellik, şu an için yalnızca iOS cihazlara sunulmaya başlandı.  Reddit'in, yeni TikTok benzeri özelliğini tüm kullanıcıları için ne zaman yayınlayacağı henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim