Anlık Bildirim

Resident Evil Village'ın inceleme puanları ve çıkış fragmanı paylaşıldı

Capcom’un sıradaki Resident Evil oyunu Resident Evil Village'ın inceleme puanları paylaşıldı. Ortalama üzeri puanlar alan oyun, önceki oyun kadar başarılı bulunmamış.

Resident Evil Village'ın inceleme puanları ve çıkış fragmanı paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Capcom'un yaptığı başarılı ve popüler video oyun serisi Resident Evil'ın yeni oyunu Resident Evil Village'ın inceleme puanları paylaşıldı.

Geçtiğimiz saatlerde oyunun inceleme puanları, oyun çıkmadan 1 gün önce paylaşıldı. Eğer satın almak için nasıl olduğunu görmek istiyorsanız bu puanlar size biraz daha yardımcı olabilir. Genel olarak yorumlar ortalama üzeri diyebiliriz. Ancak Resident Evil 2 Remake ya da Resident Evil 7 kadar sevilmediğini de gösteriyor.

Çıkış Fragmanı

Oyun için en çok eleştirinin olduğu kısım savaş kısmı ve oyunun sürekli gergin olmayışı. Oyunun eskisi kadar korkutamadığı söylenmiş. Özellikle oyunun çok iyi başladığı ancak temposunun düşerek devam ettiği söylenmiş. Oyunun Metacritic'teki ortalaması 84. Toplamda 70 farklı sitenin inceleme puanı bulunuyor. En yüksek puan 95, en düşük puan ise 50.

Resident Evil Village yarın yani, 7 Mayıs 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için yayınlanacak. Öne çıkan puanlamaları aşağıda bulabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim