Anlık Bildirim

Rick and Morty'nin 5. sezon özel final bölümünden ilk fragman geldi

Popüler ve başarılı animasyon dizisi Rick and Morty'nin beşinci sezonunun final için yayınlanacak özel bölümden ilk fragman paylaşıldı.

Rick and Morty'nin 5. sezon finalinden fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

2013 yılında Adult Swim kanalında yayın hayatına başlayan son dönemin popüler ve başarılı animasyon serilerinden Rick and Morty'nin beşinci sezonu için farklı bir yola gidilmişti. Normalde beşinci sezon için iki bölüm kalmıştı ancak son iki bölümü tek bir bölüm olarak vermeye ve yaklaşık 1 aylık bir ertelemeye karar vermişlerdi.

Geçtiğimiz saatlerde bu özel final bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Fragmandaki sahne klasik Rick and Morty sahnesi ancak bu sefer kulanılan müzik biraz daha farklı olmuş diyebiliriz. 5 Eylül 2021'de ise 1 saat uzunluğundaki özel bölüm ile dizi sezon finali yapacak. Normalde beşinci sezonun dokuzuncu ve onuncu bölümlerinin ismi sırasıyla Forgetting Sarick Mortshall ve Rickmurai Jack'ti.

Rick and Morty'nin beşinci sezon hariç tüm bölümleri şu anda Netflix'te bulunuyor. Sezonlar bittikten birkaç hafta sonra da yeni sezon Netflix'e ekleniyor. Yani Ekim 2021 civarında beşinci sezonun Netflix'e geleceğini düşünebiliriz. Fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Rick and Morty 5. Sezon Özel Bölüm Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim