Anlık Bildirim

Elektrikli pickup Rivian R1T'nin kabin fotoğraflarına ve özelliklerine göz atın

Elektrikli pickup pazarının dikkat çeken üyelerinden Rivian R1T'nin iç mekanına ilişkin yeni fotoğraflar ve bilgiler paylaşıldı. Pratikliğe ve konfora önem verilen kabinde bolca saklama alanı mevcut.

Rivian R1T'nin iç mekan fotoğrafları ve özellikleri Tam Boyutta Gör

R1T isimli elektrikli pickup modelinin teslimatlarına önümüzdeki ay başlamayı planlayan Rivian, bu kapsamda aracın merak edilen iç mekanıyla alakalı yeni görseller ve bilgiler paylaştı. Söz konusu görseller, Adventure paketiyle donatılan Rivian R1T'ye ait.

16 inç multimedya ekranı, çıkarılabilir hoparlör ve daha fazlası...

Rivian R1T'nin sadeliğiyle ön plana çıkan kabininde vegan deri koltuk döşemeleri, ahşap trim ve yüzde 100 geri dönüştürülmüş mikrofiberden yapılmış tavan döşemesi dikkat çekiyor. Ayrıca çıkarılıp kolayca yıkanabilen ve çabuk kuruma özelliğiyle dikkat çeken Chilewich paspaslar da pratik kullanım amaçlı özellikler arasında yer alıyor.

Yapılan açıklamaya göre elektrikli pickup'ın ön koltukları ısıtma ve havalandırma özelliğine sahip. Sekiz yönlü elektrikli ayarlanabilir koltuklarda ayrıca dört yönlü elektrikli bel desteği de bulunuyor. Isıtma özelliği ayrıca arka koltuklar ve kolay erişim için altı kısmı düz şekilde tasarlanan direksiyon simidinde de mevcut. Sürücünün önünde bulunan dijital gösterge ekranı ve merkezdeki 16 inçlik multimedya ekranı da göze çarpan özelliklerden.

Bolca saklama alanının sunulduğu alanda, orta konsolun ön ve arka kısımlarına gizlenmiş dört adet katlanabilir bardaklık bulunuyor. 18 hoparlörlü Meridian ses sistemiyse sürücü ve yolcuların kulaklarına hitap eden müziklerden sorumlu. Tamamen elektrikli olduğu için gürültülü motor sesi bulunmayan araçta aktif gürültü engelleme özelliğine de yer verilmiş. Bunun gürültülü ortamlarda camlar açık olsa dahi sürüş keyfini artırdığı ve telefon görüşmelerinin kalitesini yükselttiği ifade ediliyor.

Rivian R1T'nin iç mekan fotoğrafları ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Kamp yapacağınız hedefe vardığınızdaysa müzik keyfi görevini çıkarılabilir kamp hoparlörü devralıyor. Akıllı telefonunuza bağlanan bu hoparlör, oynat tuşuna bastığınız anda müziğin kaldığı yerden devam ediyor. Su geçirmez özelliğe ve dahili fenere de sahip olan bu hoparlör, kullanılmadığı zaman orta konsolda otomatik olarak şarj edilebiliyor. Rivian R1T'de klima kontrolleri de merkezdeki ekrana dahil edilmiş. Bunun yanı sıra arka yolcular da kendi klima kontrollerine sahip. Bu ayarlar ortadaki 6.5 inçlik ekrandan vasıtasıyla yapılıyor.

Rivian R1T'nin diğer özellikleri arasında 4G WiFi bağlantı noktası, 6 adet USB Type-C girişi ve 110V güç çıkışı bulunuyor. Öte yandan orta konsolda iki telefonu aynı anda şarj edebilen kablosuz şarj ünitesi de mevcut. Bunun yanı sıra güneş ışınlarını büyük oranda engelleyen panoramik cam tavan da elektrikli pickup'ta tercih edilebilen özelliklerden.

Yıllardır sürücülerin araçların iç mekanındaki alanları nasıl kullandıklarını gözlemlediklerini belirten Rivian, bu bağlamda kendi geliştirdiği araçlarda bolca depolama alanına yer vermiş. Multimedya sisteminin altında bulunan büyük saklama alanı, ön koltukların altındaki çekmeceler ve arka koltukların altındaki 838 mm'lik depolama alanı bunlardan birkaçı. Arka koltukların altındaki alana, koltuk minderinin altındaki tırnağı kaldırarak erişilebiliyor. Sürücü kapısında saklanabilen şarj edilebilir el feneri de özellikler arasında.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim