Anlık Bildirim

ROG Strix Flare II Animate mini-LED klavye tanıtıldı

ROG Strix Flare II Animate mekanik oyuncu klavyesi mini-LED ile oluşturulan nokta ekranı sayesinde oyun içerisinde her türlü bilgi veya bildirimi alabilmenizi sağlıyor. 

ROG Strix Flare II Animate Tam Boyutta Gör

İlk dönemlerinde sadece tuşlardan ibaret olan klavyeler, özellikle oyunculuğun gelişmesi ile birlikte büyük mesafe kat etti. Yatay veya dikey tekerlekler, joystickler ve RGB aydınlatma derken artık mini-LED ekranlar da işin içine giriyor. 

ROG Strix Flare II Animate özellikleri ve fiyatı

ROG Strix Flare II Animate mekanik oyuncu klavyesi markanın agresif ve ikonik tasarımını devam ettirirken önemli bir yeniliğe de sahip. 312 adet mini-LED ile oluşturulmuş köşegen bir nokta matriks ekran sağ üst köşeye yerleştirilmiş. Bu ekranda logolar, animasyonlar veya bilgiler gösteriliyor. Benzer bir yapı firmanın oyuncu dizüstülerinde de mevcut. 

8000Hz tarama hızına sahip olan klavye medya kontrolleri için bir tekerleğe de sahip. Cherry MX ve Asus ROG NX seçeneğine sahip tuşlar değiştirilebiliyor. Tuşlar ve klavyenin alt kısmı RGB aydınlatmalı. Ayrıca bilek desteğinde de RGB aydınlatma mevcut. USB 2.0 geçiş özelliğine sahip klavye ghosting engelleme gibi standart özellikleri unutmamış. 

ROG Strix Flare II Animate modeli 220$ fiyat etiketine sahip. Eğer mini-LED ekran, Cherry MX tuşlar ve klavye altı aydınlatmadan vazgeçerseniz ROG Strix Flare II olarak 180$ karşılığında satın alabilirsiniz. Ay içerisinde bu iki klavye de satışa sunulacak. 
 

ROG Strix Flare II Animate klavye Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim