Anlık Bildirim

RTX 3060 MSRP’nin 2 katından fazlasından listelendi

Nvidia’nın yeni orta segment Ampere ekran kartı henüz resmi olarak satışa sunulmadı. Buna karşın karta ulaşan madencilerin ardından model astronomik fiyatla listelenmiş durumda.

RTX 3060 MSRP’nin 2 katından fazlasından listelendi Tam Boyutta Gör

GPU devi şu sıralar oyuncular tarafından madencilere toplu satılan ekran kartları nedeniyle eleştiri oklarının hedefi. Uygun fiyatla duyurulan yaklaşan Ampere çözümü fiyatıyla dikkat çekti.

RTX 3060 750 dolardan listelendi

Pakistan’da bir resmi distribütörün sayfasında ortaya çıkan RTX 3060 12 GB 750 dolarlık fiyatıyla şaşırttı. Model Nvidia’nın etkinliğinde 329 dolarlık tavsiye edilen fiyatla duyurulmuştu.

Nvidia’nın yayınladığı rakamın 2 katından fazlasına kartı listeleyen resmi distribütör Nvidia’nın NDA kurallarına uymamakla birlikte özür dilemiş.

RTX 3060 MSRP’nin 2 katından fazlasından listelendi Tam Boyutta Gör

Özür dilerken fiyata dair açıklama yapan dağıtıcıya göre uçuk fiyatın sebebi ise dünyada diğer tarafta madencilerin ekran kartlarını toplu aldığı gerçeği hüküm sürerken yüksek gümrük ve ithalat vergileri.

Son olarak oyuncular Nvidia’dan oyuncuları olumsuz etkileyen ve aylardır süren duruma müdahale etmesini bekliyor. Çok basit önlemlerle bir nebze önlenebilecek tablo görünüşe göre bir süre daha devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim