Anlık Bildirim

Saints Row Reboot, Gamescom açılış gecesi canlı yayınında açıklanacak

Sevilen Saints Row serisinin son oyununun üzerinden 8 yıl geçmesinin ardından, seriyi canlandıracak olan yeni oyun önümüzdeki hafta Gamescom 2021'de duyurulacak.

Gamescom 2021 açılış gecesi canlı yayınının tanıtımını yapan Geoff Keighley, bekleyebileceğimiz bazı duyuruları yayınlamaya başladı. Gönderdiği bir tweette, duvara grafiti ile yazılmış 'Reboot' kelimesinin bir gifini kullanıyor. Resmi Saints Row Twitter hesabı, tweet'e yanıt verdi ve Saints Row'un yeni oyunu hakkındaki söylentileri onayladı.

Saints Row geri dönüyor Tam Boyutta Gör

Serideki son oyun olan Saints Row 4, 2013'te piyasaya sürüldü ve Saints Row 3'te sandbox açık dünyasında oynamak için daha fazla genişletildi. O zamandan beri Volition Studios, serinin yeniden başlatılması üzerinde çalışıyor ve aynı zamanda serideki önceki oyunların remaster'larını da yayınlıyor.

Gamescom 2021

Şimdilik yeniden canlandırılan bir Saints Row'dan ne bekleyeceğimizi bilmiyoruz, oyun ilk oyunlarında olduğu gibi köklerine geri dönebilir veya Saints Row 3 ve 4'te görülen daha çılgın unsurları uygulamaya devam edebilir.  Her iki durumda da, Gamescom açılış gecesi canlı yayının başlayacağı 25 Ağustos Çarşamba günü saat 18:30'da her şeyi öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim