Anlık Bildirim

Samsung'dan yeni bir A serisi telefon daha geliyor

Orta segmentteki ürün çeşitliliğiyle bilinen Samsung, bu segmente A12s isminde yeni bir model eklemek üzere.
Samsung'dan yeni bir A serisi telefon daha geliyor

Piyasadaki ürün çeşitliliğiyle bir çok farklı bütçeden ve beklentiden müşterinin taleplerini karşılayan Samsung, orta segmentteki yüksek satışlarını sürdürebileceği yeni bir model ile karşımıza çıkmayı planlıyor.

Bu senenin ilk yarısında piyasaya sürdüğü Galaxy A, Galaxy F ve Galaxy M modellerinin yanı sıra halihazırda Galaxy M22 ve Galaxy M52 5G üzerinde çalıştığı bilinen Samsung'un, A12s isminde yeni bir telefonu piyasaya süreceği ortaya çıktı.

Bluetooth 5.0 ve çift SIM yuvasına sahip

Samsung tarafından henüz resmi duyurusu yapılmayan cihaz, Bluetooth SIG kayıtlarında A127F ve SM-127FM şeklinde iki farklı model ismiyle görüntülenirken bu iki modelin de Bluetooth 5.0 (EDR ve LE ile) ve çift SIM yuvasına sahip olduğu görünüyor.
Model numarasına göre A12 modelinin geliştirilmiş versiyonu olarak piyasaya sürülecek olan A12s, muhtemelen daha iyi bir işlemci, daha iyi bir kamera ve daha büyük bir pile sahip olacak.

Cihaz için destek sayfası oluşturan Samsung, Filipinler resmi web sitesinde yayınladığı sayfada, telefona dair çıkış tarihi, fiyat, teknik detaylar gibi bilgilere yer vermedi. 

Samsung'dan yeni bir A serisi telefon daha geliyor Tam Boyutta Gör
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim