Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A04s'in görüntüleri sızdırıldı: İşte muhtemel tasarım

Samsung'un henüz duyurulmamış orta segment telefonu Galaxy A04s'in muhtemel görüntüleri sızdırldı. Görüntülere göre telefonun, 3 arka kameraya ve 1 selfie kamerasına sahip olması bekleniyor.

Samsung Galaxy A04s'in görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Samsung'un orta segment telefonlarından olan Galaxy A33 ve Galaxy A53, bütçe dostu olmalarıyla bilinmekteydiler. Ancak bugün OnLeaks (Steve Hemmerstoffer) tarafından Twitter'da yapılan paylaşım, yakında gelecek yeni bir Samsung Galaxy modeli ollduğunu gösteriyor. Yapılan paylaşımda muhtemel tasarımı yer alan Samsung Galaxy A04s'in, en yeni orta segment ve bütçe dostu telefon olacak gibi görünüyor.

İşte Samsung Galaxy A04s'in beklenen özellikleri ve tasarımı

Samsung Galaxy A04s'in görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Samsung'un henüz duyurulmamış 164.5 x 76.5 x 9.18mm boyutlarındaki orta sınıf telefonu Galaxy A04s'in ekranının 6.5 inç büyüklüğe, 720p HD+ çözünürlüğe ve 60 Hz yenileme hızına sahip olması bekleniyor. Ayrıca arkasında üç kamerayla ve bir adet selfie kamerasıyla gelmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy A04s'in görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Samsung'un, önceki modele kıyasla Galaxy A04s'in donanımını yükseltmesi bekleniyor. Galaxy A03s, MediaTek Helio P35 yonga seti ile tanıtılmıştı. Ancak Galaxy A04s'in gücünü, giriş seviyesi bir MediaTek yonga setinden mi yoksa Qualcomm veya Unisoc serisi SoC'den mi alacağı henüz belli değil.

Samsung Galaxy A04s'in görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Paylaşılan resimlerden telefonun, USB-C bağlantı noktasının yanı sıra standart bir 3,5 mm kulaklık bağlantı noktasına sahip olduğu görünmekte. 5.000 mAh pil gücüne sahip olması beklenen telefonun önümüzdeki aylarda tanıtılması bekleniyor.

Kaynakça https://twitter.com/OnLeaks/status/1519207555146432515 https://www.giznext.com/news/samsung-galaxy-a04s-budget-phone-5k-renders-leaked-here-are-the-expected-specifications/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim