Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A52s'in detaylı teknik özellikleri ortaya çıktı

Samsung çok yakında Galaxy A52'nin gelişmiş versiyonunu piyasaya sürecek. Galaxy A52s isimli modelin teknik özellikleri internete düştü.

Samsung Galaxy A52s'in teknik özellikleri detaylandı Tam Boyutta Gör

Yakında piyasaya sürülecek Samsung Galaxy A52s hakkında internette birçok sızıntı ve söylenti var. WinFuture internet sitesinin editörü Roland Quandt, cihazın teknik özelliklerine ilişkin oldukça detaylı bilgiler paylaştı.

Akıllı telefon birkaç ay önce resmiyet kazanan Galaxy A52'nin güncellenmiş versiyonu olarak piyasaya sürülecek. Yeni model Snapdragon 750G yerine daha yeni ve daha güçlü Snapdragon 778G yonga setiyle gelecek. Bu değişimin cihaza yüzde 15 performans artışı sağlayacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy A52s'in teknik özellikleri detaylandı Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy A52s, Avrupa'da sadece 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile piyasaya sürülecek. Ancak diğer bölgelerde 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile donatılmış bir varyantı da olacak.

Başlangıç fiyatı 450 euro

Akıllı telefon 120 Hz tazeleme oranı sunan 6.5 inç Super AMOLED ekran, 64 megapiksel ana kamera sensörü ve 32 megapiksel selfie kamerası taşıyacak. İhtiyaç duyduğu enerjiyi 4.500 mAh'lik pilinden alacak cihazın kutudan Android 11 tabanlı One UI 3.1 ile çıkacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy A52s'in teknik özellikleri detaylandı Tam Boyutta Gör

Aktarılan bilgilere göre Samsung Galaxy A52s siyah, nane, mavi ve mor olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle karşımıza çıkacak. Akıllı telefonun 450 euro'dan başlayan fiyatlarla satılacağı da internete sızdırılan detaylar arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim