Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A53'ün Avrupa fiyatı ortaya çıktı

Samsung Galaxy A53 ile ilgili detaylar netleşmeye devam ediyor. Kısa süre önce render görüntüleri yayınlanan akıllı telefonun Avrupa fiyatı sızdırıldı.          

Samsung Galaxy A53'ün Avrupa fiyatı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Alman duyumcu Roland Quandt kısa süre önce Samsung Galaxy A53'ün yüksek kaliteli görüntülerini yayınlamıştı. Şimdi ise merakla beklenen akıllı telefonun Avrupa fiyatını açıkladı.

Tasarım olarak A52'ye benzeyecek cihazın 6 GB RAM ve 128 GB depolama birimiyle donatılmış varyantı 460 euro fiyat etiketiyle satılacak. Kıyaslama yapabilmeniz için mevcut Galaxy A52'nin 350 euro fiyatla çıkış yaptığını hatırlatalım.

Samsung Galaxy A53 hakkında bilinenler

İnternete sızdırılan bilgilere göre Galaxy A53, FHD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6.5 inç AMOLED ekran taşıyacak. Gücünü Exynos 1200 yonga setinden alacak cihazın arka panelinde 64 megapiksel ana sensör içeren dörtlü kamera sistemi yer alacak.

Akıllı telefonla ilgili olarak 32 megapiksel ön kamera ve 25 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil de konuşuluyor. Söylentilere bakılırsa Galaxy A53'ün tanıtımı ilkbahar başlarında gerçekleşecek. Lansman tarihi konusunde henüz kesin bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13396 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy a53 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim