Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip 5'ten ilk bilgiler geldi: Kronik sorun ortadan kalkıyor!

Samsung tarafından önümüzdeki yıl tanıtılması beklenen Galaxy Z Flip 5 modelinden ilk detaylar geldi. Yaklaşan akıllı telefon neler sunacak? İşte bildiklerimiz 
Samsung Galaxy Z Flip 5 önemli tasarım değişiklikleri ile geliyor Tam Boyutta Gör
Katlanabilir telefon pazarının öncü isimlerinden Samsung, yeni nesil katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 üzerinde çalışmalara başladı. Bugün güvenilir bir kaynak tarafından, Galaxy Z Flip 5'in bazı detayları gün yüzüne çıktı. Yeni telefon, önemli tasarım değişiklikleri ile gelebilir. 

Galaxy Z Flip 5, daha büyük kapak ekranı ile geliyor

Bugün yaklaşan Galaxy Z Flip 5 hakkında Twitter'da açıklamalarda bulunan Display Supply Chain Consultants CEO'su Ross Young, yeni katlanabilir cihazın selefinden neredeyse iki kat daha büyük bir kapak ekranı ile geleceğini söyledi. Bu ekranın ise 3,3 inç ila 3,4 inçlik bir boyuta sahip olması beklenirken, Flip 4’te kullanılan 1,9″ ekrana kıyasla büyük bir yükseltme olacak diyebiliriz. 

Buna ek olarak yakın tarihli sızıntılar, Galaxy Z Flip 5'in "katlama noktasındaki görünürlüğünü azaltacak" yeni bir menteşe tasarımına sahip olacağını iddia etmişti. Young ise, söz konusu iddiaları doğrular nitelikte bu bölümde önemli bir gelişim yaşanacağını söylüyor. Böylece Samsung'un, Çin'li üreticilerden gelen katlanabilir telefonlar ile sıkı bir rekabet içerisinde olacağını söyleyebiliriz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim