Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip 5 render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 5 modelinin render görüntüleri paylaşıldı. Yeni görüntüler, cihazın tasarımına erken bir ön bakış sunuyor. İşte detaylar
Samsung Galaxy Z Flip 5 render görüntüleri paylaşıldı! Tam Boyutta Gör
Samsung'un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Flip 5 ve Fold 5'in önümüzdeki Temmuz ayında tanıtılması bekleniyor. Bu bağlamda her iki cihaz hakkında yeni sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Şimdi Ice Universe, Galaxy Z Fold 5'in tasarımına ışık tutan yeni render görüntüleri paylaştı. 

Samsung Galaxy Z Flip 5 render görüntüleri paylaşıldı

Bilmeyenler için Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5, özellikle tasarım konusunda önemli yükseltmeler alacak. Bu noktada Galaxy Z Flip 5'in selefinden çok daha büyük yaklaşık 3,3-3,4 inç boyutlarında kapak ekranı ile vitrine çıkacağı belirtiyor. Paylaşılan render görüntülerine baktığımızda ise, klasör şeklindeki bu ekranın kamera sensörlerine kadar uzandığını görüyoruz. Cihazın sağ üst çerçevesinde ise ses ve güç tuşları bulunuyor.

Samsung Galaxy Z Flip 5 render görüntüleri paylaşıldı! Tam Boyutta Gör
Şaşırtıcı bir biçimde Ice Universe, yeni görüntülerin nihai tasarımın bir göstergesi olduğunu ve yeni ekran boyutu konusunda yazılımsal çalışmaların başladığını söylüyor. Hatırlayacak olursak Galaxy Z Flip 4, 1,9 inç boyutlarında kapak ekranı ile karşımıza çıktı. Dolayısıyla yeni sızıntı, Galaxy Z Flip 5'te kayda değer bir adım atılacağını gösteriyor.

Yakın zamanlı sızıntılara göre Galaxy Z Flip 5, selefi ile benzer 187 gram ağırlığında olacak ve 6,7 inç boyutlarında OLED ekran ile karşımıza çıkacak. Kaputun altında ise Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy platformundan güç alacak. Son raporlar, Galaxy Z Fold 5/Flip 5, Watch 6 ve Galaxy Tab S9 serisi için Temmuz ayının son haftasına işaret ediyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim