Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold3'ün, şaşırtıcı sonuçlar verdiği dayanıklılık testi yayınlandı

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold3, bir Youtube kanalı tarafından dayanıklılık testine sokuldu. Fold2'ye göre daha sağlam olan telefon şaşırtıcı sonuçlar gösteriyor.

Samsung Galaxy Z Fold3, dayanıklılık testinden geçer not aldı Tam Boyutta Gör

Samsung'un üçüncü nesil katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 3, sahip olduğu güçlü donanım, ekran altı kamera ve dayanıklılık özellikleri ile beraber ön siparişleri başladı ve 11 Eylül tarihinde çıkışını yapacak. Samsung tarafından, daha güçlü alüminyon çerçeve, IPX8 su geçirmezlik sertifikası ve Gorilla Glass Victus korumasıyla bir önceki nesilden yüzde 80 daha fazla dayanıklı olduğu iddia edilen telefonun JerryRigEverything adlı bir Youtube kanalı tarafından dayanıklılık testi paylaşıldı.

Dayanıklılık testine baktığımızda Gorilla Glass Victus ile korunan kapak ekranı ve arka panelin, Mohs sertlik ölçeğinde 6.seviyede çizildiğini, telefonun iç ekranının ise 2.seviyede çizilebildiğini görüyoruz. Katlanabilir ekrana tırnak basıncı uygulandığında fark edilebilir işaretler bırakırken, S Pen ile oldukça baskı uygulanıyor ancak herhangi kalıcı bir iz oluşmadığı görülüyor. 

Bükülme ve toza karşı dayanıklı

Toza karşı dayanıklılık özelliği bulunmayan telefon toprak parçaları ve yoğun tozun üstesinden gelirken, menteşe kısımlarına girebilecek tozlar konusunda da oldukça dayanıklı. Katlanabilir ekranların yapısı düşünüldüğünde, bükülme testi en can alıcı nokta olarak görülüyor ve Galaxy Z Fold 3 bu konuda şaşırtıcı dayanıklık göstererek iki taraftan da bükülmüyor. Görünüşe göre Samsung, yeni katlanabilir telefonu konusunda iyi işler çıkarmayı başarmış, ancak bükülebilir ekranlar günümüzde hala yumuşak dokusu ve hassas baskı koruması konusunda yetersiz gibi görülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim