Anlık Bildirim

Samsung SmartThings uygulaması Windows 10 bilgisayarlara geldi

Samsung SmartThings uygulamasınun Windows 10 versiyonu yayınlandı. Artık kullanıcılar akıllı ev aletlerini, bilgisayarlarından da yönetebilecekler.

Samsung SmartThings uygulaması Windows 10 bilgisayarlara geldi Tam Boyutta Gör

Samsung SmartThings uygulamasının masaüstü sürümü, Windows 10 işletim sistemi kullanıcıları tarafından kullanılabilir hale geldi. SmartThings uygulaması, kullanıcıların akıllı ev araçlarını yönetmelerine yardımcı oluyor.

Microsoft Store'dan indirilebiliyor

Windows 10 için SmartThings uygulaması, Samsung ve Microsoft arasındaki geliştirilmiş bir ortaklıkla desteklenmiş. Kullanıcılar artık Android SmartThings uygulamalarını masaüstü sürümüyle senkronize edebilir ve bağlı akıllı ev cihazlarını bir bilgisayardan kontrol edebilir. Artan sayıda uyumlu akıllı ev cihazı ile SmartThings, akıllı ev cihazlarını uzaktan izlemek ve kontrol etmek için popüler bir araç haline gelmiş durumda.

Samsung SmartThings uygulaması Windows 10 bilgisayarlara geldi Tam Boyutta Gör

Windows 10 için SmartThings uygulaması Microsoft Store'da indirmeye sunuldu. Ancak, Android sürümünden farklı olarak, SmartThings Windows 10 uygulaması şu anda yeni akıllı cihazlar eklemek için kullanılamıyor. SmartThings uygulaması, kullanıcılara akıllı ev cihazlarıyla etkileşim kurmaları için kullanıcı dostu bir arayüz sağlamakta. Windows 10 için Samsung SmartThings'in işlevselliğinin zaman içinde genişlemesinin beklendiğini de belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim