Anlık Bildirim

Samsung'un bir sonraki kablosuz kulaklığı Galaxy Buds X olacak

Samsung tarafından yapılan yeni ticari marka başvurusu, şirketin bir sonraki kablosuz kulaklığının ismini açığa çıkardı. Galaxy Buds X nispeten uygun bir fiyat etiketi taşıyacak.

Samsung'un bir sonraki kablosuz kulaklığı Galaxy Buds X olacak Tam Boyutta Gör

Bu ayın başlarında Samsung'un yeni nesil kablosuz kulaklığının görüntüleri internete düşmüştü. Fasülye tanesine benzeyen tasarımı ile dikkat çeken kulaklıkla ilgili bazı detaylar ortaya çıktı.

Gelen bilgilere göre cihaz Galaxy Buds X adı altında piyasaya sürülecek. Samsung Electronics'in tescil başvurusunda bulunduğu isim henüz resmi olarak doğrulanmadı. Yeni kulaklık aktif gürültü azaltma özelliği ve çok cazip bir fiyat etiketiyle gelecek.

Samsung'un bir sonraki kablosuz kulaklığı Galaxy Buds X olacak Tam Boyutta Gör

Uygun fiyatla gelecek

Güney Koreli şirketin Galaxy Buds X'i 150 dolardan daha düşük bir fiyata satmayı planladığı bildiriliyor. Yani Galaxy Buds+ modelinden bile daha ucuz olabilir. Ancak buna rağmen yetenekleri sınırlı olmayacak.

Galaxy Buds X'in teknik özellikleri hakkında şu an için çok fazla ayrıntı yok. Yeni kulaklığın bu yılın ikinci yarısında amiral gemisi Samsung Galaxy Note 20 ile birlikte tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim