Anlık Bildirim

Sanal dünyadaki hesaplarınızı tek tıkla silin

Üye olduğunuz sosyal ağlardaki ve diğer web sitelerindeki üyeliklerinizi silmekte zorluk çekiyorsanız tanıtacağımız bu servis tam size göre. Üstelik oldukça hızlı ve kolay.

Sanal dünyadaki hesaplarınızı tek tıkla silin Tam Boyutta Gör
 

Facebook, Twitter, Instagram, WordPress, SoundCloud ve Tumblr gibi platformlara üye olmak sadece basit birkaç adımdan oluşan kolay bir işlem fakat konu hesap silmeye geldiğinde ise ne yazık ki aynı şeyi söyleyebilmek pek mümkün değil.

 

Sosyal ağların yanı sıra bilinen web sitelerinin büyük bölümü kullanıcılarını kaybetmemek için profil silme sayfasına ulaşımı oldukça zorlaştırıyor ya da öncelikle üyelik dondurma teklifinde bulunuyorlar. Çoğu zaman adeta işkence halini alan hesap silme işlemlerini aslında tek çatı altında yürütebilmeniz mümkün.

Üyelik silme bağlantıları tek sayfada toplanıyor 

İsveçli Wille Dahlbo ve Linus Unnebäck tarafından geliştirilen "Deseat.me" isimli web sitesi, sanal dünyadaki profillerinizi kolaylıkla silmenize yardımcı oluyor. Siteye Google hesabınızla giriş yaptıktan sonra uygulama ve servisleri tarayan platform, üye olunan sitelerin hesap silme bağlantılarını listeliyor.

Böylelikle saatler alabilecek üyelik iptalleri çok daha kısa bir sürede tek merkezden gerçekleştiriliyor. Vakitten önemli oranda tasarruf sağlayan site, basit yapısıyla kullanıcıları büyük bir zahmetten kurtarıyor. İşleminiz bittikten sonra dilerseniz buradaki sayfadan uygulama izinlerini kaldırabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9292 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sosyal ağ, site ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim