Anlık Bildirim

SEAT, Shazam uygulamasını otomobillerine entegre eden ilk üretici oldu

Volkswagen Grubu'nun çatısı altında üretimine devam eden İspanyol üretici, katıldığı Mobil Dünya Kongresi'nde Shazam uygulamasını otomobillerine entegre eden ilk üretici olduklarını duyurdu.

seat shazam uygulaması
 

Bağlanabilirlik konusundaki gelecek planlarını Mobil Dünya Kongre’sinde duyuran SEAT, Sahazam uygulamasını otomobillerine entegre eden ilk marka oldu.

SEAT patronu Luca de Meo tarafından Mobil Dünya Kongresi’nde duyurulana göre, dünya genelinde milyonlarda kişi tarafından kullanılan Shazam uygulaması 2018’in Nisan ayından itibaren Full Link teknolojisine sahip tüm SEAT otomobillerde SEAT DriveApp üzerinden Android Auto uygulaması ile çalışacak.

Amaç daha güvenli bir yolculuk 

Şirketin bu girişimi sayesinde sürücüler dinledikleri ama adını bilmedikleri şarkının ismini akıllı telefonlarını eline bile almadan tek tuşla öğrenebilecek. Böylece trafikte daha güvenli bir yolculuk sağlanmış olacak. Shazam uygulamasını otomobillerine entegre etmenin müşterileri için maksimum güvenliğin sağlanması konusundaki çalışmalarının bir devamı olarak gören Luca de Meo, amaçlarının trafik kazalarını sıfıra indirmek olduğunu belirtti.

Mobil Dünya Kongresi’ne katılmalarının sadece yeni teknolojilerini sergileme konusunda değil, sektördeki diğer şirketlerle iletişim kurarak daha fazla şey öğrenme konusunda da kendilerine fayda sağladığını belirten SEAT patronu, amaçları doğrultusunda daha fazla iyileştirmenin de geleceğinin altını çizdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4000 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
seat, shazam uygulaması ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim