Anlık Bildirim

KISHU INU geliyor: Yeni SHIB mi olacak?

Diğer bir köpek temalı kripto para olan KISHU INU sosyal medyanın da etkisiyle bugün en yüksek değerine ulaştı. Günlük hacmi ise 7 kat gibi muazzam bir artış gösterdi.

KISHU INU coştu Tam Boyutta Gör

Kripto para dünyasında sürekli NFT veya DeFi rüzgarlarını konuşsak da Doge ile başlayan ve memecoin olarak tanımlanan eğlence amaçlı paralar büyük sükse yapmış durumda. SHIB kripto parasının ardından KISHU INU da yükselişte. 

KISHU INU fiyatı ne kadar?

Doge başta olmak üzere sayısız memecoin projesinin manipülasyonlar ile yürüdüğünü söylemek yanlış olmaz. WallStreet Bets hareketi ile başlayan ve Elon Musk’ın paylaşımlarına odaklanan memecoin projeleri amaçlanan düşünce o olmasa bile sadece kelimesi geçtiği için fırlıyor. 

DOGE ve SHIB bu manipülasyonlarla başlayarak hatırı sayılır borsalarda listelenince sağlam bir kitleye sahip oldu. Farklı projeleri sayesinde halen yatırımcı çekiyor ve rekor değerlere ulaşıyor. 
Köpekli coin akımının yeni temsilcisi ise KISHU INU. Henüz Binance veya Huobi gibi borsalarda listeli olmasa da memecoin rüzgarını arkasına almayı bildi ve bugün yeni değer rekoru kırdı.

0.000000008307$ gibi yazması bile zor bir değerde olan KISHU INU toplamda 100 katrilyon arzı sayesinde 830 milyon dolar pazar değerine ulaştı. Günlük hacmi de 7 kat artarak 120 milyon doları geçen KISHU INU sadece bir gün içerisinde 2 kat yükselmeyi başardı. Bunda Twitter üzerinde açılan etiketlerin de katkısının büyük olduğunu belirtmek gerek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
65907 kez okundu.
30 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Shiba Inu Coin, kishu ve
2 etiket daha KISHU INU Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim