Anlık Bildirim

Godzilla: King of the Monsters için yeni fragman yayınlandı

Devasa canavarları karşı karşıya getiren yeni Godzilla filmi için ikinci fragmanı yayınlandı. Godzilla: King of the Monsters, 31 Mayıs 2019'da sinemaseverlerle buluşacak.
Warner Bros ve Legendary Pictures ortaklığında geliştirilen yeni Godzilla filminin ikinci fragman yayınlandı. Godzilla dünyasının farklı canavarlarını bir araya getiren Godzilla: King of the Monsters, yeni fragmanında oldukça ilginç görüntüler sunuyor.


Yeni fragmanın odak noktasında tahmin edebileceğiniz gibi devasa titanlar var. Titanlardan bazıları insanlığı tehdit ederken bazılarıysa korumaya çalışıyor. Godzilla, bu anlamda insan ırkının en büyük ümidi haline gelmiş durumda. Godzilla'nın karşısında ise ezeli düşmanı üç başlı King Ghidorah, dev böcek Mothra ve Rodan gibi canavarlar bulunuyor. Dev titanların sahneyi aldığı filmde insanlara ise yalnızca izlemek düşüyor.

Michael Dougherty'nin yönetmenliğini üstlendiği Godzilla: King of The Monsters'ın oyuncu kadrosunda; Stranger Things'ten tanıdığımız Millie Bobby Brown, Emmy ödüllü Kyle Chandler ve Ken Watanabe gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen film 31 Mayıs 2019'da vizyona girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim