Anlık Bildirim

Disney Plus’ta yayınlanmayan Atatürk filmi, Netflix ve Amazon’da yayınlanacak

Disney Plus’ta yayınlanmama kararı alınan Atatürk filmi (Atatürk dizisi) hakkında yeni gelişmeler var. Fatih Altaylı’ya göre Atatürk filmi, Netflix ve Amazon Prime Video’da yayınlanacak
Atatürk filmi, Netflix ve Amazon’da yayınlanacak Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz aylarda Disney+ platformu “Atatürk” isimli yapım hakkında aldığı karar ile Türkiye’de büyük tepkiler aldı. Disney, Ermeni lobisinin baskılarıyla Atatürk dizisinin platformda yayınlamama kararı almıştı. Sonrasında yapımın dizi şeklinde önce FOX TV’de ardından da iki parça olarak sinema salonlarında gösterileceği açıklanmıştı. Ancak gelişmeler bitmiş değil. Fatih Altaylı’ya göre Atatürk filmi, Netflix ve Amazon Prime Video’da yayınlanacak

Atatürk filmi, Netflix ve Amazon’da

Usta gazetesi Fatih Altaylı yayınladığı bir köşe yazısında Atatürk filmi hakkında son derece önemli iddialarda bulundu. İddia diyoruz çünkü şimdilik resmi bir açıklama bulunmuyor. Altaylı’ya göre Atatürk filmi sadece Türkiye’de değil, Orta Avrupa dahil Avrupa’nın tamamında, Doğu Asya’da pek çok ülkede sinemalarda gösterime girecek. Aynı zamanda ABD ve Rusya’da gösterim için ise görüşmeler sürüyor.

Altaylı, sinemalar dışında Atatürk dizisinin Netflix ve Amazon Prime Video’da tüm dünya çapında yayınlanacağını söyledi. Ancak yayın tarihi hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Altaylı’nın ilgili açıklaması şu şekilde:

“Atatürk filmi sadece Türkiye’de değil, Orta Avrupa dahil Avrupa’nın tamamında, Doğu Asya’da pek çok ülkede sinemalarda gösterime giriyor. Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya’da gösterim için ise görüşmeler sürüyor. Ve Disney Plus’ın yayınlamama kararı aldığı diziyi Amazon ve Netflix platformları dünya çapında tüm abonelerine gösterecek.

Yani anlayacağınız Atatürk gibi, Atatürk filmi de her türlü zorluğu aşmayı başarıyor ve aldığı darbelerden güçlenerek çıkarak tüm dünya sinemalarında halkın önüne çıkmaya ve iki platformda birden gösterime girmeye hazırlanıyor.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26205 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, amazon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim