Anlık Bildirim

Bridgerton rekor kırarak Netflix'in en çok izlenen dizisi oldu

25 Aralık'ta ilk sezonu yayınlanan Netflix dizisi Bridgerton'ın izlenme sayısı açıklandı. Açıklamaya göre de Bridgerton, The Witcher'ın elinden rekoru alarak en çok izlenen dizi oldu.

Bridgerton rekor kırarak Netflix'in en çok izlenen dizisi oldu Tam Boyutta Gör

Dünyanın en fazla aboneye sahip olan video akış platformu Netflix'in en son yayınlanan özel içeriklerinden biri, servisin rekorunu kırdı.

25 Aralık'ta ilk sezonu yayınlanan Netflix orijinal dizisi Bridgerton'ın istatistikleri güncellendi ve dizinin şu ana kadar en çok izlenen Netflix dizisi olduğu açıklandı. Dizi ilk 28 gün içerisinde 82 milyon hane tarafından izlenerek en çok izlenen Netflix dizisi oldu.

İlk sırada daha önceden 2019'un Aralık ayında yayınlanan The Witcher bulunuyordu ve o da 76 milyon hane tarafından izlenmişti. Artık kendisi ikinci sırada. Ayrıca yine birkaç hafta önce yayınlanan Netflix'in Lupin dizisinin de benzer bir rekor kırması bekleniyor. İlerleyen haftalarda ne olacağını göreceğiz.

Netflix bu tarz istatistiklerde yalnızca ilk 28 güne baktığı için her geçen gün yaşanan abone artışı sebebiyle, yayın tarihi en güncel olan dizinin avantajı da artıyor. Ancak yine de bu dizilerin başarısını sadece bu şekilde açıklayamayız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Keşke yok say seçeneği olsa. Görmek istemediğimizi gizlesek.
Yorumu gör »
TncyKrmn
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
68541 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bridgerton, netflix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim