Anlık Bildirim

Sızan belgelere göre EA, oyuncuların FIFA FUT'ta daha fazla vakit geçirmesini ve para harcamasını istiyor

Bir çalışanın CBC'ye sızdırdığı bilgilere göre Electoric Arts oyuncuların FIFA 21'de FIFA Ultimate Team'e yönelmesini ve orada daha çok vakit geçirmesini istiyor.

Sızan belgelere göre EA, oyuncuların FIFA FUT'ta daha fazla vakit geçirmesini ve para harcamasını istiyor Tam Boyutta Gör

Günümüzün şüphesiz en popüler oyun serilerinden birisi FIFA. Oyunun çevrimdışı modları dışında bildiğiniz gibi ayrıca bir de çevrimiçi modları bulunuyor. Bu modlara oyunu alarak ücretsiz erişebilseniz de oyun içerisinde ekstra satın alımlar yapılabiliyor. Özellikle FIFA Ultimate Team'de para harcayan oyuncu sayısı bir hayli fazla.

Geçtiğimiz saatlerde de CBC'ye bir çalışan tarafından bazı Electronic Arts belgeleri sızdırıldı. Sızıdırılan belgelere göre EA, oyuncuların FIFA Ultimate Team'de daha fazla vakit geçirmesini ve daha fazla para harcamasını istiyor. Elbette bu şaşırtıcı bir durum değil sonuçta şirketler bu tarz şeyleri para kazanmak için yapıyor. Ancak sızdırılan belgelerde EA'nin bu konuda çok istekli olduğu görülebiliyor.

Sızdırılan belgelerde Electronic Arts, oyuncuların tüm yaz boyunca FIFA 21 oynayacağını, FIFA Ultimate Team'in onlar için temel taşı olduğunu ve oyuncuları oraya yönlendirmek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirtmiş. 

FIFA Ultimate Team'de para harcanan kısım, yani loot box dediğimiz şeyler bugün birçok ülkede kumar olarak görülüyor ve bazı ülkelerde de kumar olup olmadığı aktif olarak araştırılıyor. Ancak EA birçok kez bunun kumar olduğunu düşünmediğini söylemişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9660 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fifa ultimate, fifa fut ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim