Anlık Bildirim

Skoda, yeni elektrikli SUV modelinin ipucu görselini paylaştı

15 Mart'ta ön gösteriminin yapılması ve 2024 yılı içerisinde tanıtılması planlanan elektrikli kompakt SUV modelinin Karoq'un tam elektrikli muadili olması bekleniyor. 

Skoda, mart ayı içerisinde tanıtımını gerçekleştireceği yeni elektrikli SUV modelinin ipucu görselini yayınladı. 15 Mart tarihindeki yıllık basın konferansında ön gösterimi yapılacak olan modelin ismi henüz belli değil ancak Skoda Elroq olacağı konuşuluyor.

Skoda Karoq'un tam elektrikli muadili olacağı iddia edilen yeni kompakt SUV modelin şimdilik sadece önden karanlık silüetini görebiliyoruz. Aracın yüksekliği bir SUV modele baktığımızı doğrularken, tavan rayları, güçlü çizgilere sahip ön kaput ve geniş çamurluklar ilk bakışta dikkat çekiyor.

Yeni modelin ön bölümünde dikey çizgilerden oluşan boydan boya LED ışık imzası ve aydınlatılmış Skoda yazısı da bulunuyor ki bu özelliğin gelecek tüm Skoda modellerinde kendine yer edinmesi bekleniyor.

2024 yılı içerisinde satışa sunulması planlanan model, yaz aylarında Türkiye'ye gelecek olan yeni Peugeot E-3008'in yanı sıra C5 Aircross ve Grandland'in bu yıl tanıtılması planlanan %100 elektrikli halefleriyle rekabet edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim