Anlık Bildirim

Sonic'in Spin-Off dizisi Knuckles için ilk fragman paylaşıldı

Sonic the Hedgehog spinoff dizisi Knuckles için ilk resmi fragman yayınlandı.  Mini dizinin ilk bölümü 26 Nisan 2024 tarihinde Paramount+ yayınlanacak. İşte fragman...
Sonic'in Spin-Off dizisi Knuckles için ilk fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Sega ve Paramount Pictures ortaklığında devam eden Sonic Sinema Evreni genişlemeye ve büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde ise, Paramount+ izleyicileriyle buluşacak olan Knuckles dizisinden ilk resmi fragman paylaşıldı. 6 bölümlük mini dizi, Sonic The Hedgehog 2 ve Sonic The Hedgehog 3 filmleri arasında geçecek.

Sonic'in Spin-Off dizisi Knuckles için ilk fragman paylaşıldı

Sonic'in Spin-Off dizisi Knuckles, Knuckles ve şerif yardımcısı Wade Whipple'ın (Pally) komik ve aksiyon dolu yolcuğunu konu alıyor. Üstelik Echidna, bir kez daha Idris Elba'nın sesiyle karşımıza çıkacak. Bu arada Knuckles'a ek olarak Sonic The Hedgehog 3'ün 20 Aralık 2024'te sinemalarda gösterime gireceğını hatırlatalım.

Knuckles'ın tüm bölümleri 26 Nisan tarihinde ABD ve Kanada'da bulunan Paramount+ izleyicileri ile buluşacak. 27 Nisan'da ise küresel çapta yayınlanması bekleniyor.

Mini dizinin yönetmen ve baş yapımcı koltuğunda Jeff Fowler, oyuncu kadrosunda ise Wade Whipplerolüyle Adam Pally, Kirpi Sonic rolüyle Ben Schwartz, Maddie Wachowski rolüyle Tika Sumpter ve Tails rolüyle Colleen O'Shaughnessey yer alacak. Ayrıca Stockard Channing, Edi Patterson, Scott Mescudi, Ellie Taylor, Julian Barratt, Rory McCann, Cary Elwes, Christopher Lloyd, Paul Scheer ve Rob Huebel gibi etkileyici bir konuk oyuncu kadrosu yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim