Anlık Bildirim

Sony yeni oyuncu televizyonunu duyurdu

Sony Gaming TV X90L oyuncu televizyonu PlayStation 5 konsolu algılayarak otomatik olarak farklı optimizasyonları devreye sokuyor. Oyuncular için yok yok desek yeridir.
Sony Gaming TV X90L
Bir süredir PlayStation markasının yanına Inzone oyuncu ekipmanlarını da ekleyen Sony, televizyon tarafında da hareketli. Sony Gaming TV X90L oyuncu televizyonu oturma odanıza dev bir tecrübe entegre ediyor.

Sony Gaming TV X90L özellikleri ve fiyatı

Sony Gaming TV X90L oyuncu televizyonu anlaşılacağı üzere PS kullanıcıları odağında hazırlandı. PlayStation 5 konsolu televizyona takıldığında otomatik olarak algılıyor ve oyunlara özel optimizasyonları devreye alıyor.

4K ekranda değişken tazeleme hızı 120Hz seviyesine kadar çıkıyor. Hareketli bulanıklığın azaltılması, siyah denge ayarlaması, değişken odak modları, nişangâh gibi özellikleri olan televizyonda HDR otomatik olarak içeriği algılayarak görüntü modlarını buna göre ayarlıyor.

Diğer konsollar takıldığında ise yine belirli oranda optimizasyonlar kullanılabiliyor. İki adet HDMI 2.1 girişi sayesinde farklı konsollar kullanılabiliyor. Sony Gaming TV X90L modelinin 55 inçlik versiyonu 1085$ iken 65 inçlik versiyon 1300$, 75 inçlik versiyonu 1881$ ve 98 inçlik versiyon da 5787$ olarak Çin’de satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5423 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Sony Gaming TV X90L, sony ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim