Anlık Bildirim

Sony, PlayStation Now oyun hizmetini mobil cihazlara getirmeyi planlamış

Sony'nin 2017'de PlayStation Now bulut oyun hizmetini Android ve iOS platformlarına taşımayı planladığı ortaya çıktı. İşte mahkeme belgelerinde ortaya çıkan projenin detayları.

Sony, PS Now oyun hizmetini mobil cihazlara getirmeyi planlamış Tam Boyutta Gör

Epic Games ve Apple arasındaki dava sayesinde gün ışığı görmemiş projeler hakkında önemli detayları öğrenmeye devam ediyoruz. Bu kez Sony'nin 2017 yılının başlarında PlayStation Now bulut oyun hizmetini mobil cihazlara taşımayı planladığını gösteren gizli belgeler ortaya çıktı.

Yalnızca "avukatlar tarafından" görülebilecek şekilde etiketlenen belgelerde PlayStation kullanıcıları için mevcut akış hizmetinin başlangıçta 450'den fazla PS3 oyununa ve ardından PS4 oyunlarına erişim sağlamayı mümkün kılacak bir mobil sürümünden bahsedildiği belirtiliyor.

Sony, PS Now oyun hizmetini mobil cihazlara getirmeyi planlamış Tam Boyutta Gör

Sony fikir değişti

Apple o dönemde henüz App Store'da bulut oyunlarına katı kurallar getirmediği için Sony'nin PlayStation Now'ın mobil sürümünü kullanıma sunma şansı son derece yüksekti. Ancak Japonlar bunun yerine oyun konsollarını satmaya odaklanmaya karar verdi. PS Now'ın Android cihazlara ve iPhone'lara gelip gelmeyeceği hala belirsizliğini koruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim