Anlık Bildirim

Sony’den Dolby Atmos destekli omuz hoparlörü

Sony SRS-NS7 kablosuz omuz hoparlör modeli Dolby Atmos ses desteği ve kullanıcıya göre çok yönlü ses iletimi optimizasyonu sayesinde daha yoğun bir tecrübe sunabiliyor.

Sony SRS-NS7 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Yaz aylarında omuzda taşınabilen kablosuz bir hoparlör modeli duyuran Sony aradan fazla süre geçmeden biraz daha gelişmiş bir model piyasaya sürüyor. Ayrıca televizyonlardan da Dolby Atmos yayın alabiliyor. 

Sony SRS-NS7 özellikleri ve fiyatı

Sony SRS-NS7 kablosuz hoparlör bir önceki nesil ile çok benzer bir tasarıma sahip. Çift sürücü tasarımı olan hoparlör 360 derecelik çok yönlü iletim ile kimseyi rahatsız etmeden kullanıcıya ses verebiliyor. 

Kişiselleştirme özelliği kullanıcının kulağının fotoğraflarını analiz ederek Dolby Atmos teknolojisini daha verimli hale getiriyor. Opsiyonel WLA-NS7 Bluetooth adaptörü ise Sony BRAVIA televizyonlardan Dolby Atmos destekli gecikmesiz ses yayını alabilmesini sağlıyor. 

Tek şarj ile 12 saat giden hoparlör 10 dakika şarj ile 60 dakikaya kadar kullanım süresi kazanabiliyor. Aynı anda iki cihaza da bağlanabilen Sony SRS-NS7 kablosuz hoparlör için 300$ fiyat etiketi belirlenmiş. Adaptör ise 60$ olarak satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim