Anlık Bildirim

Sony boyun hoparlörünü duyurdu

Sürekli kulağında kablosuz kulaklık taşımak istemeyenler için geliştirilen Sony SRS-NB10 boyun hoparlörü doğrudan kulağa ses yansıtarak verimli bir ortam sunuyor.

Sony SRS-NB10 boyun hoparlörü Tam Boyutta Gör

Tüketici elektroniği dünyasında tam kablosuz kulaklıklar hızlı bir şekilde yükselişini sürdürürken Sony ilginç bir ürüne imza attı ve evden çalışanlar için boyuna asılan hoparlörünü duyurdu. 

Sony SRS-NB10 özellikleri ve fiyatı

Sony daha önce de bir omuz üstü hoparlör geliştirmişti ancak oldukça kaba ve ağırdı. Sony SRS-NB10 bu açıdan biraz daha şık ve hafifletilmiş tasarıma sahip. Tam mesafe sürücüler yukarı doğru açılandığı için doğrudan kulakları hedefliyor. Böylece ortamdaki diğer kişileri rahatsız etmiyor. 

İki çok yönlü mikrofon ve entegre ses işleme teknolojisi ile son derece berrak görüşmeler yapılabiliyor. Mikrofonu kapatmak için atanmış bir tuş da bulunuyor.  Aynı anda iki cihaza bağlanabilen hoparlör akıcı geçiş yapıyor. 

Tek şarj ile 20 saate kadar kullanılabilen hoparlör 10 dakikalık şarj ile de bir saate kadar süre kazanabiliyor. IPX4 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı olan Sony SRS-NB10 hoparlör modeli 150$ fiyat etiketine sahip. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6598 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, Sony SRS-NB10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim