Anlık Bildirim

Sony yakında daha fazla ücretsiz oyun vereceklerini onayladı

PlayStation kullanıcılarına geçtiğimiz ay ve bu ay toplamda 10 farklı oyun hediye eden Sony, yakında daha fazla oyun hediye edeceklerini onayladı.

Sony yakında daha fazla ücretsiz oyun vereceklerini onayladı Tam Boyutta Gör

Sony bildiğiniz gibi Play at Home etkinliği altında bazı oyunları ücretsiz olarak veriyor. Verdiği ücretsiz oyunların da neredeyse tamamı popüler ve büyük oyunlar. Geçtiğimiz saatlerde de Sony'den müjde geldi.

Bu sabah saat 06.00'da Sony, Play at Home etkinliği altında, PlayStation'ın sevilen oyunu Horizon Zero Dawn'ı hediye etti. Horizon Zero Dawn ve ücretsiz verilen diğer 9 oyuna dair ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz. Oyunlar kısa süreliğine ücretsiz olarak verildiği için hesabınıza eklemeyi unutmayın.

Horizon Zero Dawn'ın ücretsiz olarak sunulmasının ardından da PlayStation Blog üzerinden duyuru yapıldı. Duyuruda Horizon Zero Dawn'ın ücretsiz olarak verilmesinin yanı sıra gelecekteki ücretsiz oyunlar için de müjde verildi.

Sony, kendilerinden haber beklemeleri gerektiğini ve yakın zamanda daha fazla oyun hediye edeceklerini açıkladı. Ne yazık ki oyunların ne olabileceği hakkında bir ipucu yok. Ancak Sony neredeyse verdiği her oyunda PlayStation'ın sevilen oyunlarından birini verdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14887 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
play at home, PlayStation ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim