Anlık Bildirim

Bu yıl Spotify'da neler dinlediniz? Özeti burada...

2017 yılı içerisinde Spotify üzerinde müzik dinlediğiniz süre, en çok dinlediğiniz sanatçı, şarkı gibi pek çok istatistiki bilgiye Wrapped portalı üzerinden erişebilirsiniz.

Geçen yıl itibariyle kullanıcının bir yıllık müzik dinleme alışkanlığını özetlemeye başlayan Wrapped özelliği 2017 sonuna geldiğimizde yine kapılarını açıyor. Kullanıcılar 2017 yılı içerisinde nelere ilgi gösterdiğini ve dinlediğini görebilecek.

2017 Wrapped

Ayrı bir sayfa olarak hizmet veren Wrapped, Spotify hesabınıza bağlanarak gerekli bilgileri alıyor ve kullanıcıya sunuyor. Sayfanın tasarımı klasik Spotify tasarımından oldukça uzak ve daha eğlenceli olarak hazırlanmış. 2017 yılı içerisinde ne kadar süre müzik dinlediniz, en çok hangi sanatçıyı ve hangi şarkıyı dinlediniz gibi bilgilerin yanında en çok dinlediğiniz 100 şarkı da sıralanıyor.

2017 yılındaki ilgilerinize göre mini bir test de hazırlayan sayfa ayrıca gözden kaçırdığınız 30 şarkıyı da yeniden beğeninize sunuyor.

Spotify ayrıca global olarak 2017 yılının en çok dinlenenlerini de sıraladı. Toplamda 47 milyon takipçisi olan Ed Sheeran en çok dinlenen sanatçı oldu. Son albümü toplamda 3.1 milyar kez dinlendi. Despacito ise birinci sıraya yükselen ilk Latin şarkısı oldu. Platformun en çok dinlenen bayan sanatçısı ise Rihanna.

Wrapped 2017


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim