Anlık Bildirim

Twitter platformunda beğendiğiniz bir gönderiyi saklamanın şimdilik tek yolu beğenmek ve sonrasında beğeni listesinden bulmak. Ne var ki beğenilerinizi herkes gördüğü ve karşı tarafa da bildirim gittiği için çok işe yarar bir yöntem değil. Twitter bu problemi gidermek üzere.

Kaydet ve sonra oku

Firmanın ürün şefi Keith Coleman, geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamada kullanıcıların sonra okumak için kaydetme özelliğini çok istediklerini ve bunu değerlendirmeye aldıklarını dile getirmişti.

Twitter ürün tasarımcılarından birisinin hafta içi paylaştığı görsel, Sık Kullanılanlar olarak bir gönderi kayıt özelliğinin deneme aşamasında olduğunu gösteriyor. Kullanıcılar gönderinin köşesine tıkladıktan sonra gelen pencereden Sık Kullanılanlar’a ekleme seçeneğini görüyor.

Sık Kullanılanlar sekmesi gizli olduğu için sadece kullanıcı tarafından görülebiliyor. Başka kimse tarafından görülemiyor. Ayrıca gönderinin sahibine de herhangi bir uyarı gitmiyor. Sık Kullanılanlar özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim