Anlık Bildirim

Twitter mobil uygulamada tam boy resim gösterimine başlıyor

Gönderilerde tek bir şekilde paylaşılan resim eğer standart görüntü oranına uyuyorsa yakın dönemde kırpılmadan verilecek. Twitter kapalı testlere başlamış durumda.

Twitter mobil uygulamada tam boy resim gösterimine başlıyor

Twitter ilk günden bu yana hem veri tüketimini dengelemek hem de genel tasarımın çizgilerine uyması açısından ana sayfada resim gösterimini kırparak veriyor. Kullanıcının tam boy görmek için tıklamak zorunda olduğu resim gösterimi değişmek üzere.

Mobil tarafta tam boy resim

Kapalı bir kullanıcı ile testlere başlayan yeni özellik mobil uygulamada resimlerin tam boy gösterimini sağlayacak. Paylaşılan tek bir resim ise ve standart görüntü oranına uyuyorsa ana sayfada kırpılmadan verilecek. Böylece kullanıcının tekrar tıklamasına gerek kalmayacak.

Twitter bir süre genel tecrübeye etkisini anlayabilmek için testlere devam edeceğini belirtiyor. Sonrasında tam resim özelliğinin tüm iOS ve Android kullanıcılarına dağıtılması bekleniyor.

Bu özelliğin yanı sıra kullanıcıların 4K çözünürlükte görseller yükleyebilmesi özelliği de test ediliyor. Ayarlar-Veri Kullanımı bölümünde bu özelliğin açılabilmesi için bir seçenek sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim