Anlık Bildirim

Spotify, Türkiye'deki ilk TV reklamını yayınladı

Spotify, Müzik+Podcast isimli yeni reklam serisini yayına aldı. Bu defa internetin yanı sıra televizyona da reklam verildi.

Spotify, Türkiye'deki ilk TV reklamını yayınladı Tam Boyutta Gör

Dijital müzik platformu Spotify, Türkiye’deki reklam çalışmalarını büyütüyor. Bugüne kadar ülkemizde televizyona reklam vermeyen platform, ilk TV reklamını yayınladı.

Spotify yeni reklamında hem müziğe hem de podcast yayınlarına vurgu yapıyor. TV reklamı çizgi film formatında tasarlanmış. Reklamda sırasıyla “ily (i love you baby)”, “Cool Off” ve “How You Like That” şarkıları dinletiliyor. Sonrasında “O Tarz Mı?” podcastinden kısa bir bölüme yer veriliyor.

TV reklamının yanı sıra internet siteleri ve sosyal medya uygulamaları için farklı reklamlar da oluşturuldu. Bu reklamlarda Serdar Ortaç, Zeynep Bastık ve Müslüm Gürses gibi sanatçılar ve Filozofun Yolu, İş Hayatı, Baba Olmak gibi podcastler gösteriliyor.

Spotify’ın yeni TV reklamı Türkiye’yle birlikte 16 farklı ülkede gösterilecek. Platformun dünya genelinde 300 milyon kullanıcısı bulunuyor.

Spotify - Music and Podcasts Spotify - Music and Podcasts Spotify - Music and Podcasts Spotify - Music and Podcasts Music Ücretsiz 170,8 MB

Spotify: Müzik ve Podcast'ler Spotify: Müzik ve Podcast'ler Spotify: Müzik ve Podcast'ler Spotify: Müzik ve Podcast'ler Spotify AB Müzik ve Ses Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7209 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spotify, podcast ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim