Anlık Bildirim

Star Wars Jedi: Survivor çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri belli oldu

Star Wars Jedi: Survivor, Steam'de yanlışlıkla yayınlandı. Yeni Star Wars oyununun çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri dahil tüm merak edilenler açığa çıktı.  
Star Wars Jedi: Survivor çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri Tam Boyutta Gör
Respawn Entertainment’ın Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devam oyununa sadece birkaç ay kaldı. Star Wars Jedi: Survivor Steam listesine Cal Kestis’in bir sonraki macerası 16 Mart 2023’te gelecek.

Yayıncı Electronic Arts ve Respawn, yeni Star Wars oyununun çıkış tarihini resmî olarak duyurmadı ve oyunun Steam sayfasına artık ulaşılamıyor. Ancak oyunun hikayesinden sistem gereksinimlerine ön sipariş verenleri bekleyen hediyelere kadar tüm detaylar açığa çıktı.

Star Wars Jedi: Fallen Order hikâyesi

Star Wars Jedi: Fallen Order, 2019’daki Fallen Order olaylarından beş yıl sonra geçiyor. Steam açıklamasına göre, “Galaksi, karanlığa doğru alçalırken Cal’ın giderek artan çaresiz mücadelesini izliyor. İmparatorluk tarafından galaksinin kenarlarına itilen Cal, kendisini yeni ve tanıdık tehditlerle çevrili buluyor. Hayatta kalan son Jedi şövalyelerinden biri olan Cal, galaksinin en karanlık zamanlarında direnmeye kararlı. Bu yolculuk, Cal’ı Star Wars galaksisindeki yeni gezegenlere gönderecek ve ona İmparatorluk ile savaşması için yeni güçler ve dövüş stilleri kazandıracak.”

Star Wars Jedi: Fallen Order sistem gereksinimleri

Oyunun çıkış tarihiyle birlikte sistem gereksinimleri de ortaya çıktı. 16 Mart’ta PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X için çıkış yapacak oyunun sistem gereksinimleri şöyle:

Minimum sistem gereksinimleri

  • İşletim sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i7-7700 / AMD Ryzen 5 1400
  • Bellek: 8GB RAM
  • Ekran kartı: Nvidia GTX 1070 / AMD Radeon RX 580
  • Depolama: 130GB

Önerilen sistem gereksinimleri

  • İşletim sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-1160 / AMD Ryzen 5 5600X
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran kartı: Nvidia GTX 2070 / AMD Radeon RX 6700 XT
  • Depolama: 130GB

Kaynakça https://www.polygon.com/23494354/star-wars-jedi-survivor-release-date-respawn https://www.gamesradar.com/leaked-star-wars-jedi-survivor-system-requirements-ask-for-a-ridiculous-amount-of-hard-drive-space/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim