Anlık Bildirim

Netflix'in çizgi roman uyarlaması Sweet Tooth'tan yeni fragman paylaşıldı

2020 yılının Mayıs ayında duyurulan Sweet Tooth adlı çizgi romandan serisinden uyarlanan aynı isimli dizinin yeni fragmanı geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Sweet Tooth'un yeni fragmanı paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl duyurulan, DC'nin Sandman ve Constantine gibi çizgi romanlarının bulunduğu Vertigo evreninde yer alan ve aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan Netflix dizisi Sweet Tooth'un yeni fragmanı paylaşıldı. 

Yayınlanan yeni fragmanda daha önce yayınlanan fragmanda görmediğimiz birçok sahne görebiliyoruz. Bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. 

Sweet Tooth, 4 Haziran 2021'de Netflix üzerinden yayınlanacak. Yapımcılığını Iron Man ve Sherlock Holmes ile tanıdığımız Robert Downey Jr.'ın yaptığı dizinin yönetmenliğini Jim Mickle üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda James Brolin, Christian Convery, Will Forte, Nonso Anonzie ve Adeel Akhtar gibi isimler bulunuyor. 

Sweet Tooth Fragman

Dizinin konusu: On yıl önce yaşanan "Büyük Çöküş" dünyanın altını üstüne getirerek gizemli bir şekilde "melezlerin" ortaya çıkmasına yol açar. Bebekler yarı insan, yarı hayvan olarak doğmaya başlar. Melezlerin virüsün sonucu mu yoksa sebebi mi olduğundan emin olamayan birçok insan korkuya kapılarak onları avlar. Gözlerden uzaktaki orman evinde güvenli bir şekilde on yıl yaşayan Gus (Christian Convery) adlı melez bir geyik-çocuk, beklenmedik şekilde Jepperd (Nonso Anozie) adlı yalnız bir gezginle arkadaşlık kurar. Bu ikili, Amerika'dan geriye kalan topraklarda olağanüstü bir maceraya çıkarak Gus'ın kökeni, Jepperd'ın geçmişi ve yuva denen şeyin gerçek anlamı hakkındaki sorulara yanıt arar. Ama onların hikâyesi beklenmedik müttefiklerle ve düşmanlarla doludur. Gus kısa süre içinde ormanın dışındaki yemyeşil, tehlikeli dünyanın hayal dahi edemeyeceği kadar karmaşık olduğunu öğrenir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim