Anlık Bildirim

Targus'un yeni sırt çantası Apple Find My desteğiyle geliyor

Targus, yeni sırt çantasını tanıttı. Cypress Hero sırt çantası kaybolmaları engellemek için AirTag olmadan Apple'ın Find My teknolojisini destekliyor. Şirket ayrıca bir bağlantı istasyonu da duyurdu.

Targus'un yeni sırt çantası Apple Find My desteğiyle geliyor

Targus, CES 2022 için yeni ürün ve teknolojilerini tanıttı. Şirketin tanıttığı ürünlerden Cypress Hero sırt çantası, insanların çantalarını kaybetmelerini önlemek için Apple'ın Find My teknolojisini destekliyor. Bir başka ürün olan Targus Dock720 ise hibrit bir bağlantı istasyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Targus'un yeni teknolojileri

Cypress Hero sırt çantasıyla Targus, sahip olduğu yerleşik bir konum izleyici sayesinde kaybolmaların önüne geçmeyi hedefliyor. Apple Find My teknolojisi sayesinde nerde olduğu bilinmeyen Cypress Hero rahatlıkla bulunabiliyor. Ayrıca tam tersi bir durumda yani kullanıcının iPhone'unun kaybolması durumunda çanta üzerinde bulunan bir düğme sayesinde telefonun sesli bir sinyal vermesi sağlanıyor.

Şirket, konum izleyicinin sırt çantasına sorunsuz bir şekilde entegre olduğunu bu sayede de hırsızlığa karşı ek bir koruma sağlandığını söylüyor. Kullanıcılar, isterlerse çantaya mesafe uyarıları ekleyebiliyorlar. Eğer çanta belirlenen mesafenin dışına çıkarılırsa çanta sahibine bir uyarı gönderiliyor.

Konum izleyici şirketin verdiği bilgilere bakıldığında tek şarjla yaklaşık 1 sene boyunca kullanılabiliyor. Şarj ise bir USB bağlantı noktası üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Targus Cypress Hero sırt çantası, sürdürülebilirlik açısından 26 adet geri dönüştürülmüş su şişesinden yapıldı. Şirket, çantanın IPX3 su geçirmezlik derecesine sahip olduğunu söylüyor. Yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulacak çanta, 150 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Targus'un yeni sırt çantası Apple Find My desteğiyle geliyor

Şirket ayrıca Targus Dock720 isimli bir bağlantı istasyonu da tanıttı. Yerleşik bir parmak izi okuyucusuna sahip Dock720, bir adet 8K ekranı veya dört adet 4K ekranı destekliyor. Cihaz ayrıca birçok bağlantı noktası bulunduruyor.

  • 3 x USB-A
  • 1 x USB-A hızlı şarj
  • USB-C 100W PD
  • HDMI
  • DisplayPort
  • Gigabit Ethernet Bağlantı Noktası
  • Giriş/Çıkış 3.5mm ses jakı
  • Standart kilit yuvası

Dock720, 443 dolar fiyatla bu ay satışa sunulacak.

Targus ayrıca sırt çantaları, omuz çantaları ve dizüstü bilgisayarlar için koruyucu kılıfları içeren antimikrobiyal ürün serisini genişleterek DefenseGuard Antimicrobial Protection ürünüyle hastalığa sebep olan mikroorganizmaların %99,9'unu engellediğini söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim