Anlık Bildirim

1 dizüstü 3 ekran: Project Valerie

Dizüstü bilgisayarınızda tek bir ekran ile yetinmek istemiyorsanız Razer’ın CES 2017 fuarında lanse ettiği 3 ekranlı oyuncu dizüstü projesi oldukça ilginizi çekecektir.

Oyuncu donanımları konusunda ilgi çekici projelere imza atan Razer, CES 2017 fuarında da boy gösterdi. Firmanın yeni oyuncu dizüstü modeli 3 adet monitörü ile dikkat çekiyor.

Dizüstünde İlk Kez

Uzayabilen ekran konsepti aslında daha önce monitörlerde kullanılıyordu ancak dizüstü segmentine ilk getiren Razer oldu. Project Valerie adındaki konsept bilgisayar ana ekran haricinde kenarlara doğru açılan 2 monitöre daha sahip.

Dizüstünün kapağını kaldırdığınızda sizi 17.3 inçlik 4K çözünürlükte bir ekran karşılıyor. Yandaki ekranları çektiğinizde ise 3 adet 17.3 inçlik 4K ekran elde ediyorsunuz. Çözünürlük ise toplamda 11520x2160 oluyor.

Razer, 12K olarak adlandırdığı ekran kombinasyonunun 180 derece görüş açıları sunduğunu ifade ediyor. Nvidia GeForce GTX 1080 ekran kartından güç alan bilgisayar, G-Sync teknolojisi ile oyunculara en iyi görsel deneyimi vadediyor.

5.5Kg ağırlığındaki kasa alüminyum alaşımdan imal edilmiş. Yan ekranlar için yine alüminyum menteşeler kullanılmış. Menteşeler ekranları biraz daha önce çıkararak ana ekran ile aynı hizada olmasını hatta biraz kavisli gibi görünmesini sağlıyor. Henüz konseptin ne zaman hayata geçeceği açıklanmadı.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9200 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ces2017, Razer ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim