Anlık Bildirim

Çocuk dostu Galaxy Tab A 10.5 tanıtıldı

Aile boyu tablet kullanmayı seviyorsanız Samsung’un yeni Galaxy Tab A 10.5 tablet modeli ihtiyacınızı karşılayabilir. Galaxy Tab A 10.5 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Samsung’un üst seviyeye Galaxy Tab S4 tablet modelinden sonra aile kullanımına yönelik olarak hazırlanan Galaxy Tab A 10.5 modeli de resmiyet kazandı. Samsung çocuklar için popüler uygulamaları unutmamış.

Galaxy Tab A 10.5 özellikleri ve fiyatı

10.5 inçlik LCD ekranında 1920x1200 piksel çözünürlük sunan tablet modeline Snapdragon 450 yonga seti güç veriyor. 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile desteklenen model 7300mAh kapasiteli bir bataryaya sahip.

Tablet modelinde Çocuk Modu ön yüklü olarak geliyor. Ayrıca 8 adet çocuk odaklı uygulama ve oyun da yüklenmiş. BRIO World Railway ve Toca Hair Salon 3 gibi ücretli oyunlar da bunlar arasında.

Diğer taraftan çoklu kullanıcı modu ile ailedeki her bireye ayrı bir hesap açılabiliyor. Always On Daily Board uygulaması ise zamanı, ajanda notlarını, hava durumunu ve galeri fotoğraflarını gösterebiliyor.

Dolby Atmos destekli 4 adet hoparlöre sahip olan tabletin LTE versiyonu da mevcut. WiFi versiyonu 330 Avro, LTE versiyonu 390 Avro olarak 24 Ağustos’ta piyasaya çıkacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim