Anlık Bildirim

TCL ilk tablet modellerini duyurdu

TCL 10 Tab Max ve Mid tablet modelleri orta seviyede rekabete katılıyor. İşlemci ortak kullanılırken bellek, kamera, batarya ve boyutlar farklılık gösteriyor.

TCL ilk tablet modellerini duyurdu Tam Boyutta Gör

Geçmişte BlackBerry ve Alcatel markalarının lisanslı üreticisi konumunda iken kendi markası üzerinden üretime başlayan TCL; ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Akıllı telefon, televizyon, kulaklık, akıllı saat derken şimdi de sıra tabletlerde.

TCL 10 Tab Max ve Mid

Yeni modellerden TCL 10 Tab Max modelinde 10.4 inçlik 2000 x 1200 piksel çözünürlüğünde ekran yer alıyor. Nispeten ince çerçevelere sahip olan ekran TCL Stylus ekran kalemi ile de destekleniyor.

Snapdragon 665 yonga setinden gücünü alan tablet modeli 4GB RAM ve 64GB kapasite sunuyor. Arka kısımda 13MP, ön kısımda 8MP çözünürlüğünde kamera yer alırken 8000mAh kapasiteli batarya 8 saate yakın kullanım sunuyor. TCL 10 Tab Max modeli 299$ fiyat etiketine sahip.

TCL 10 Tab MID ise 8 inçlik 1920 x 1200 çözünürlüğünde LCD ekran, Snapdragon 665 yonga seti, 3GB RAM, 32GB depolama, 5MP ön ve arka kamera, 5500mAh kapasiteli batarya, 18W hızlı şarj şeklinde özelliklere sahip. Fiyatı ise 229 Avro olarak açıklandı.

TCL ilk tablet modellerini duyurdu Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim