Anlık Bildirim

Tecno Camon 18 Premier üst seviyeye oynuyor

Tecno Camon 18 Premier akıllı telefon modelinde 6.7 inçlik AMOLED ekran, periskop sensör, gimbal OIS destekli sensör, 120Hz tazeleme hızı gibi özellikler yer alıyor.

Tecno Camon 18 Premier tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Ülkemizde de üretim yapan Tecno markasının yeni akıllı telefonu Tecno Camon 18 Premier resmiyet kazandı. Maliyet çizgisinden çıkan telefon biraz daha iddialı rekabet kulvarına giriş yapmış. 

Tecno Camon 18 Premier neler sunuyor?

Tecno Camon 18 Premier akıllı telefon modelinde 6.7 inçlik AMOLED Full HD+ ekran bizi karşılıyor. Gorilla Glass ile desteklenen model 120Hz tazeleme hızı sunarken 550 nit parlaklık değerine ulaşıyor. Parmak izi okuyucu yan kısma entegre edilmiş. 

2 adet Cortex-A76 ve 6 adet Cortex-A55 çekirdeğinden oluşan Helio G96 yonga seti ile güçlendirilmiş telefon 8GB RAM ve 256GB depolama barındırıyor. 4750mAh kapasiteli batarya ise 33W ile desteklenmiş. 

Arka kısımda 64MP çözünürlüğünde ana sensör, 8MP çözünürlüğünde 5x periskop sensör ve 12MP çözünürlüğünde gimbal OIS destekli sensör yer alıyor. Ön kamera ise 32MP çözünürlüğünde. Tecno Camon 18 Premier için henüz bir fiyat açıklanmadı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim