Anlık Bildirim

Oppo ilk akıllı TV'sini çıkarmaya hazırlanıyor

Çin'in önde gelen akıllı telefon markalarından biri olan Oppo, ürün portföyünü genişletmek için akıllı TV piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket yakında Oppo TV ile karşımıza çıkabilir.

Oppo ilk akıllı TV'sini çıkarmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticileri, portföylerini genişletmek ve kullanıcılarına daha fazla teknolojik ürün sunmak için yeni sektörlere adım atıyor. Bu konudaki en trend ürünlerin başında şüphesiz ki akıllı TV geliyor.

Son raporlara bakılırsa Oppo da bu kervana katılmak üzere. Çinli teknoloji devinin ilk akıllı TV'sini çıkarmaya hazırlandığı bildiriliyor. Şirket çok yakında Oppo TV ile karşımıza çıkabilir.

Oppo ilk akıllı TV'sini çıkarmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticileri TV'lere yöneldi

Büyük ekranlı akıllı TV'lere yönelik talebin artması, birçok akıllı telefon markasının bu segmente adım atmasını sağladı. Xiaomi, Huawei, Honor, Motorola ve OnePlus gibi üreticiler şu anda kendi akıllı TV'lerini piyasaya sürmüş durumdalar. Kısa bir süre önce Nokia markalı TV'ler de satışa sunuldu.

Oppo ilk akıllı TV'sini çıkarmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi, bazı büyük markalara karşı uygun fiyatlı ürünler piyasaya sürerek pastadan büyük bir pay kapıyor. Yani rekabet son derece sıkı olsa da hala doğru ürün ve stratejilerle TV pazarında başarılı olmak mümkün. Oppo da bunu yapmak istiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim