Anlık Bildirim

Haftaya BİM marketlerde TCL ve LG akıllı televizyonlar var

19 Nisan BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında TCL ve LG markalarına ait akıllı televizyonlar, Ape Ryder elektrikli bisiklet ve oyuncu aksesuarları yer alıyor. 
19 Nisan BİM aktüel Tam Boyutta Gör
Haftaya BİM gıda marke4tleri zincirinde farklı markalara ait akıllı televizyonlardan elektrikli bisikletlere, Drone modelinden akrobat arabaya ve oyuncu aksesuarlarına kadar farklı teknolojik ürünler bulmak mümkün olacak.

19 Nisan BİM aktüel teknoloji ürünleri

19 Nisan BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında farklı markaların akıllı televizyonları yer alıyor. TCL markasına ait 55 inçlik Ultra HD ekran, Google TV işletim sistemi, 3x HDMI, 1x USB özellikleri olan akıllı televizyon 18999TL.

Alternatif olarak 43 inçlik Full HD ekran, 2x HDMI, 1x USB, Google TV gibi özellikleri olan akıllı televizyon modeli ise 8999TL. Diğer taraftan 50 inçlik Ultra HD ekranlı LG webOS akıllı televizyon da 17499TL.

Son olarak yine Ape Ryder markasının 20 inçlik şassi, 250W motor, 25Km/h hız, 50Km maksimum menzil, disk frenler, 150Kg taşıma kapasitesi, Shimano 7 vites gibi özellikleri olan elektrikli bisiklet 39999TL olarak satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim