Anlık Bildirim

Hayal kırıklığı yaratan The Matrix Resurrections korsan olarak en çok indirilen film oldu

Bu yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan bilim kurgu efsanesinin yeni filmi The Matrix Resurrections, korsan olarak en çok indirilen film oldu.            

The Matrix Resurrections korsan olarak en çok indirilen film oldu Tam Boyutta Gör

Bilim kurgu dünyasının en önemli serilerinden biri olan The Matrix'in dördüncü filmi geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Filmden bir rekor bekleniyordu ancak bu rekor biraz farklı bir şekilde geldi.

Korsan Olarak En Çok İndirilen Film

Film kesinlikle yılın en çok beklenen filmlerinden biriydi ancak ne yazık ki bu beklentiyi veremedi diyebiliriz. Filmin bu eleştirilerinin aslında gişeyi etkilediğini de söyleyebiliriz. Aynı zamanda filmin HBO Max'te de yayınlanması gişeyi biraz daha düşürdü. Ancak gişeyi düşüren bir durum daha var: Korsan izleme.

Geçtiğimiz saatlerde aktarılan bilgilere göre 20 Aralık - 26 Aralık tarihleri arasında The Matrix Resurrections, en çok indirilen korsan film oldu. En popüler 10 torrent sitesindeki indirme sayısının %32'sini oluşturan The Matrix Resurrections'ın ardından ikinci sırayı %16 ile Resident Evil Raccoon City ve üçüncü sırayı da %12 ile Spider-Man: No Way Home aldı.

The Matrix 4 şu anda sinemalarda izlenebilir durumda. Filmin yönetmenliğini ise Lana Wachowski üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Christina Ricci, Jessica Henwick ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimler bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17077 kez okundu.
58 kişi, toplam 60 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the matrix, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim